Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Έγγραφη απάντηση του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας δικαιώνει τους εκπαιδευτικούς της ΦΕ σχετικά με την καταβολή των δώρων εορτών και επιδόματος αδείας!

Την  Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας) κ. Μ. Κουρουτού και της Προέδρου του Σ.Κ.Φ.Ε. (Σύλλογος Καθηγητών Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας) κ. Α. Σαββιδάκη, με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Ι. Σούκο.

Μετά από τη συνάντηση εξεδόθη ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Ειδικού Γραμματέα που αφορά στους εκπαιδευτικούς της Φ.Ε. και απαντά στο κοινό έγγραφο των Δ.Σ. των Εκπαιδευτικών της Φ.Ε. με αρ. πρωτ. για τον Σ.Κ.Φ.Ε. 24/24-12-2015 και για τον Σ.Δ.Ν.Φ.Ε. 895/24-12-2015.

Της έγγραφης απάντησης του κ. Σούκου είχαν προηγηθεί:

Συνάδελφοι,

το ΔΣ του ΣΔΝΦΕ δεν εφησυχάζει, παρά τη δικαίωση των θέσεών μας σχετικά με τα δώρα εορτών και το επίδομα αδείας. Πρόκειται να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που παρέχει ο Νόμος, μέχρι η Διοίκηση της ΦΕ να καταβάλει τους μισθούς που μας οφείλει, αξιοποιώντας και το ψήφισμα της ΓΣ του ΣΔΝΦΕ που εξουσιοδοτεί το ΔΣ για απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...